Alles voor jouw project

Altijd scherp geprijsd

Compleet en vakkundig advies

Van sloop tot realisatie

Terug

Visgraat Laminaat

0 Product(en)
Sorteren op: Nieuwste producten

Zelf visgraat laminaat leggen: het mooiste visgraat laminaat vind je bij Bouwcity

Visgraat laminaat is tegenwoordig super hip & happening. Visgraat laminaat zijn laminaatplanken die in een visgraatpatroon worden gelegd en daarmee elke ruimte een super stijlvolle look geven. 

Visgraat laminaat is een duurzaam en makkelijk te onderhouden alternatief voor een echte houten vloer. Bovendien is visgraat laminaat vaak een stuk goedkoper dan echte houten planken. Bij Bouwcity vind je diverse prachtige soorten visgraat laminaat van hoge kwaliteit.

Koop online prachtige visgraat laminaat voor een betaalbare prijs

Visgraat laminaat wordt gemaakt van geperst hout en is daarom goedkoper dan een visgraatvloer van echt hout. Toch is de kwaliteit van visgraat laminaat daar niet minder door. Visgraat laminaat heeft ook een beschermende toplaag, waardoor de vloer erg duurzaam is en makkelijk schoon te houden. 

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan visgraat laminaat. Wij verkopen visgraat laminaat in verschillende breedtes, namelijk visgraat laminaat van 120 mm, 143 mm en 155 mm. Ook verkopen wij visgraat laminaat in verschillende kleuren. De Alsapan Kanpur Oak bijvoorbeeld, is een prachtig visgraat laminaat met donkere eikenhouten look. Hij is bijna niet van echt te onderscheiden en is dankzij het kliksysteem makkelijk te plaatsen in elke woning en elk pand. Houd je meer van een lichte uitstraling? Kies dan voor de Alsapan Jefferson Oak. Dit laminaat heeft een mooie lichte kleur en kan eveneens snel en makkelijk gelegd worden door middel van het kliksysteem.

Als je een neutrale vloer wilt, kies dan voor de Gotham Oak Natural van Hoomline. Deze mooie visgraat vloer heeft een neutrale houtkleur en oogt super realistisch. Dit laminaat is gemaakt van PVC materiaal, wat hem ongevoelig maakt voor vocht. Daarom kan dit laminaat uitstekend gelegd worden in een ruimte waar het snel nat wordt, zoals een keuken of badkamer.

Alles voor het zelf leggen van visgraat laminaat vind je bij Bouwcity

Wanneer je zelf een laminaatvloer gaat leggen, heb je meer nodig dan alleen een laminaatvloer! Bij Bouwcity vind je alles wat je nodig hebt om zelf een visgraat vloer te leggen. Wij verkopen namelijk diverse ondervloeren, die geluiddempend, isolerend en vochtwerend werken. Ook kun je bij Bouwcity terecht voor plinten. 

Om jouw visgraat vloer mooi af te werken, verkopen wij ook diverse profielen. Zo kun je bij ons terecht voor diverse hoekprofielen, trapprofielen en overgangsprofielen. Kortom, Bouwcity heeft alles in huis om de perfecte visgraat vloer zelf te leggen!

De beste bouwbenodigdheden koop je online bij Bouwcity

Bouwcity heeft alles wat je nodig hebt voor de bouw en verbouwing van jouw badkamer, toilet of sanitaire voorziening! Aan welk project je ook begint, bij Bouwcity kun je terecht voor diverse bouwbenodigdheden. Denk aan bouwmaterialen, tegels, badmeubels, douchen, kranen, toiletten, baden, radiatoren en installatiemateriaal. 

Heb je advies nodig over het leggen van laminaat of heb je andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.