Terug
usp-1
Alles voor jouw project

Vind alles wat je nodig hebt in ons assortiment

usp-2
Altijd scherp geprijsd

Van onze specialisten

usp-3
Compleet en vakkundig advies

Ondersteuning van begin tot eind

Koop alle benodigdheden voor jouw douche bij Bouwcity

Douchen is een van de onmisbare onderdelen van ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat je een douche uitkiest die perfect bij jouw badkamer, maar ook bij je persoonlijkheid past. Gelukkig vind je bij Bouwcity alle benodigdheden voor het samenstellen van een douche of vind je gehele douches die gemakkelijk te installeren zijn in jouw badkamer.

Of je nu op zoek bent naar onderdelen van een douche of je aan het verbouwen bent of een geheel nieuwe douche nodig hebt, bij Bouwcity ben je aan het juiste adres om al je douche benodigdheden te bestellen en jouw douche volledig op smaak samen te stellen.

Soorten douchecabines bij Bouwcity

Bij Bouwcity vind je zowel onderdelen van een douche als gehele douches. Wanneer je douche nodig aan vervanging toe is, kan het soms beter zijn om te kiezen voor een geheel nieuwe douche. Hiervoor bieden we bij Bouwcity verschillende soorten douchecabines aan. Je vindt binnen ons assortiment verschillende soorten douchecabines. Iedere douchecabine is makkelijk te plaatsen en gaat jaren mee. 

Iedere douchecabine is voorzien van beveiligd glas en is makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Dankzij een speciale anti kalk laag zal de aanslag op het glas en frame minimaal zijn.

De ideale douchewand voor jouw douche

Niet iedereen is fan van een gesloten douche. Daarom hebben we bij Bouwcity ook verschillende douchewanden. Om een open karakter te creëren in je badkamer is een douchewand de ideale oplossing. We bieden dan ook verschillende douchewanden aan zodat je jouw badkamer precies kan ontwerpen zoals jij wil. Zo vind je in ons assortiment vrijstaande douchewanden en zijwanden. 

Vrijstaande douchewanden

Vrijstaande douchewanden zijn de ideale uitkomst voor een open ontwerp van je badkamer. Door een vrijstaande douchewand te plaatsen als douche behoud je het gevoel van openheid en doorstroming zonder dat je badkamer volledig doorweekt raakt wanneer je gaat douchen.

Zijwanden

Wanneer je op zoek bent naar een douche waar je ook een open plan behoud binnen je badkamer, maar toch iets meer privacy wilt hebben, dan is een douche met een zijwand de ideale oplossing. Onze zijwanden hebben verschillende soorten glas waardoor je zelf kan personaliseren hoe doorschijnend deze zijn. Hierdoor kun je zelf de balans kiezen tussen het open plan en de privacy van de zijwanden.

De verschillende douchedeuren van Bouwcity

In ons assortiment vind je enorm veel verschillende douchedeuren voor jouw douche. Door deze ruime keuze heb je de mogelijkheid om precies de juiste douchedeur te vinden die past bij jou. Zo vind je binnen ons assortiment nisdeuren, schuifdeuren, pendeldeuren en vouwdeuren. 

Douchedeuren voor de kleinere badkamers

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, jouw douche is volledig te personaliseren dankzij het ruime assortiment van Bouwcity. Wanneer je minder ruimte hebt binnen je badkamer is een vouwdeur of schuifdeur de ideale oplossing voor jouw douche. Met deze douchedeuren heb je geen last van openslaande deuren en behoud je alle ruimte buiten je douche.

Douchedeuren voor de grotere badkamers

Wanneer je meer ruimte hebt in je badkamer zijn de nisdeuren of pendeldeuren ideaal voor jou. Dankzij de magneten die geplaatst zijn in het midden van de deur zijn ze makkelijk te sluiten. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat er water buiten de douche terechtkomt en kun je in alle rust douchen.

De perfecte douchebakken voor jouw douche

Een van de belangrijkste onderdelen van je douche is een douchebak. Maar een douchebak moet tegelijkertijd wel passen bij je badkamer en de rest van je douche. Daarom vind je bij Bouwcity verschillende soorten douchebakken zodat je gemakkelijk jouw favoriete douchebak kan kiezen die past bij de rest van je douche.

Douchebakken hebben een aantal belangrijke voordelen die essentieel zijn voor een fijne douche ervaring. 

  • Een douchebak biedt een vlakke ondergrond voor je douche waardoor er minder risico is op uitglijden en vallen.
  • Een douchebak voorkomt het verspreiden van water door je badkamer. Dankzij een douchebak blijft het water binnen je douche en loop je geen risico dat het water verspreid door de hele badkamer.
  • Een douchebak in je douche is makkelijker schoon te maken dan tegels. Vanwege het materiaal van een douchebak kun je gemakkelijk met een doek de douche en douchebak schoonmaken.

Een douchebak in samenwerking met de juiste douchedeur en douchewand creëert een prachtige douche die nog jaren meegaat.

Alle onderdelen van een douche vind je bij Bouwcity

Of je nu op zoek bent naar een douchebak, douchewand, douchedeur of een hele douchecabine, bij Bouwcity ben je aan het juiste adres voor al je douche benodigdheden. Bouwcity heeft een ruim assortiment aan douche benodigdheden voor ieder budget. Buiten douche benodigdheden hebben wij ook verschillende tegels, kranen, baden en laminaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!