Alles voor jouw project

Altijd scherp geprijsd

Compleet en vakkundig advies

Van sloop tot realisatie

Terug

Bestel een regendouche en geniet van natuurlijke stralen

Regendouches zijn tegenwoordig een populair product om je badkamer een luxe en ontspannen uitstraling te geven. Regendouches bootsen een natuurlijke regenval na, die een traditionele douchekop niet kan evenaren. Dankzij een regendouchekop kan de waterstroom gelijkmatig over het gehele lichaam vallen, waardoor er een gevoel van ontspanning en rust ontstaat.

De verschillende soorten regendouches bij Bouwcity

Binnen het diverse assortiment van Bouwcity vind je verschillende soorten regendouches. Hoewel regendouches in de basis allemaal hetzelfde doen, zitten er grote verschillen in grootte en materiaal.

Zo vind je binnen ons assortiment grote regendouches en kleine regendouches. Bovendien heb je regendouches van bepaalde merken zoals de Grohe regendouche.

De voordelen van een regendouche

Een regendouche heeft veel voordelen. Zo biedt een regendouche opluchting en rust, dankzij de brede waterdekking van de douchekop. Ook kan een regendouche zelfs een bijdrage leveren aan een betere bloedsomloop en een betere huidgezondheid.

Wel is het van belang om rekening te houden met het milieu. Regendouches verbruiken over het algemeen meer water dan traditionele douches. Daarom is het handig om te kijken naar milieuvriendelijke douchekoppen voor je regendouche.

 Zorg voor esthetiek en rust

Buiten de fysieke voordelen die een regendouche kan brengen zijn er ook nog visuele voordelen. Zo oogt een regendouche al snel luxe uit wanneer deze wordt geïnstalleerd. Dit geldt vooral wanneer je kiest voor een zwarte regendouche.

Bovendien kan een zwarte regendouche of andere soorten regendouches echt zorgen voor de puntjes op de i. Wanneer je aan het verbouwen bent en je badkamer bijna klaar is kan een regendouche een echte oase van rust vormen in je badkamer.

Gemakkelijk te installeren

Een regendouche of douchekop voor je regendouche is vaak vrij eenvoudig te installeren. Wel zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden, wanneer je een regendouche wilt installeren:

  • Of je huis voldoende waterdruk heeft.
  • De hoogte en breedte van je douche.
  • De plaats waar je de douchekop wilt hebben.
  • Eventuele waterbesparende opties.

Een regendouche kan je badkamer moderniseren en een spa-achtig gevoel geven. Het is daarom zeker een aanrader om te kiezen voor een regendouche wanneer je op zoek bent naar een nieuwe douche.

Koop eenvoudig een regendouche bij Bouwcity

Of je nu naar een speciale kleur op zoek bent, zoals een zwarte regendouche of een bepaald merk, zoals de Grohe regendouche, bij Bouwcity ben je aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan regendouches vind je bij ons de juiste voor jou!

Meer weten over onze regendouches of nieuwsgierig over wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan vooral contact op en we helpen je graag verder.