Terug
usp-1
Alles voor jouw project

Vind alles wat je nodig hebt in ons assortiment

usp-2
Altijd scherp geprijsd

Van onze specialisten

usp-3
Compleet en vakkundig advies

Ondersteuning van begin tot eind

Het mooiste laminaat koop je bij Bouwcity

Een houten vloer staat prachtig in menig huis of pand, maar een echte houten vloer kost doorgaans veel geld en vereist veel onderhoud. Als je gek bent op de houtlook, maar niet te veel geld wil uitgeven, kies dan voor laminaat! Laminaat ziet eruit als een echte houten vloer, maar is betaalbaar, duurzaam en makkelijk te onderhouden. 

Bij Bouwcity vind je diverse laminaatvloeren in verschillende uitvoeringen, kleuren en breedtes. Naar wat voor stijl je ook op zoek bent, Bouwcity heeft het in huis! 

Visgraat, tegel- of PVC laminaat

Bij Bouwcity kun je kiezen uit veel verschillende laminaatvloeren. Niet alleen heb je keuze uit verschillende kleuren en breedtes, we hebben ook verschillende uitvoeringen in ons assortiment, bijvoorbeeld visgraat laminaat. Visgraat laminaat is tegenwoordig super populair en geeft een unieke en stijlvolle uitstraling aan elk interieur. Bij Bouwcity vind je diverse visgraat laminaatvloeren in verschillende kleuren en breedtes.

Een ander soort populair laminaat is PVC laminaat. PVC is zeer duurzaam en bovendien waterbestendig. Dat maakt dit type vloerbedekking zeer geschikt voor ruimtes die snel nat worden, zoals de badkamer en de keuken. Als je voor PVC laminaat wilt gaan, heb je ruime keus in ons assortiment. Wij bieden namelijk PVC laminaat in verschillende uitvoeringen.

Een derde populaire laminaatsoort is tegel laminaat. Laminaat tegels lijken op traditionele tegels, maar zijn gemaakt van laminaat. Tegel laminaat is een populaire keuze ten opzichte van traditionele tegels, omdat deze makkelijk te installeren en onderhouden zijn. Daarnaast is tegel laminaat zeer goed bestand tegen krassen en slijtage. Bij Bouwcity vind je een groot assortiment aan laminaat tegels. Wij bieden tegel laminaat in verschillende kleuren en breedtes. 

Welke ondervloer heb je nodig als je laminaat gaat leggen?

Als je een laminaatvloer wil leggen in je woning of kantoorpand, is de ondervloer erg belangrijk. Een juiste ondervloer zorgt er namelijk voor dat het laminaat goed blijft liggen, het geluid gedempt wordt en dat er geen vochtproblemen ontstaan. Bij Bouwcity vind je verschillende ondervloeren. De Alufoam Ondervloer 2 mm  is veruit de meest gebruikte ondervloer. Deze ondervloer is geschikt voor elk soort ondergrond, werkt isolerend en vochtwerend. De Isoboard ondervloer, ook wel Isoline genoemd, wordt gemaakt van samengeperste houtvezels en is veerkrachtig, isoleert ontzettend goed én werkt vochtwerend. Deze ondervloer is bovendien 100% milieuvriendelijk en heeft geen toevoegingen van schadelijke stoffen. 

De XPS Ondervloer is uiterst geschikt voor appartementen en bovenetages, omdat deze ondervloer maar liefst 9 dB aan geluid dempt. Ook is deze ondervloer zeer isolerend. De XPS Ondervloer egaliseert oneffenheden en is drukvast, wat deze ondervloer zeer geschikt maakt voor laminaat. 

Zelf laminaat leggen? Het beste laminaat bestel je online bij Bouwcity

Bij Bouwcity heb je ruime keus uit diverse soorten laminaat. Of je nu visgraat laminaat zoekt, PVC laminaat, tegel laminaat, kliklaminaat, of ander soort laminaat zoekt. Bouwcity heeft het in huis!

Weet je niet hoeveel laminaat je nodig hebt? Of weet je niet welke ondervloer de beste keus is voor jouw woning of kantoorpand? Als je advies nodig hebt, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bouwcity is dé webshop voor bouw en verbouwingen. Je vindt er dan ook niet alleen laminaat en ondervloeren, maar ook tegels, badmeubels, douches, kranen, toiletten, baden, radiatoren en divers installatiemateriaal.