Alles voor jouw project

Altijd scherp geprijsd

Compleet en vakkundig advies

Van sloop tot realisatie

Terug

Brauer Gunmetal Carving Doucheset: Thermostatische Opbouwkraan met Glijstang, Staafhanddouche & Doucheslang - Set 2 - Geribbeld Draaiknoppen - PVD - Geborsteld Gunmetal

Varianten
Aantal
Totaalprijs
€787,20
€650,58excl. BTW
Product op voorraad

Productinformatie.

Een thermostatische opbouw douchekraan met comfort: de gewenste hoogte van de handdouche en de gewenste temperatuur kunnen eenvoudig worden ingesteld. Verkrijgbaar met een 3-standen handdouche. De 3-standen handdouche heeft drie verschillende straalsoorten:

  • Rainfall: Geeft een zachte brede straal met een gelijkmatige verdeling
  • Massage: Een krachtige straal met een masserend effect, ook te gebruiken voor het wegspoelen van vuil uit uw bad en/of douche
  • Waterfall: Een rustgevende zachte

Kwaliteit en afwerking
BRAUER kranen worden vervaardigd uit de beste materialen en halffabricaten. Zo beschikken onze thermostatisch inbouw badkranen over hoogwaardige inbouwdelen. Onze inbouwdelen worden met zorg ontwikkeld en zijn gemaakt van massief messing, en voorzien van een kunststof inbouwbox voor installatiegemak en extra bescherming.

Kranen uit onze Carving serie zijn voorzien van een reliëf patroon op bedieningshendels en -knoppen. Dit geeft de kraan een extra twist en stoer karakter. Bij varianten met een geborstelde afwerking wordt de nikkel laag geborsteld voordat de PVD-coating wordt aangebracht. Dit geeft de kranen een vollere look en geraffineerde finish. Wat de afwerking nóg stijlvoller maakt is de ronde borsteling op bedieningshendels en -knoppen. BRAUER kranen worden tot in de puntjes afgewerkt!

Duurzaamheid en waterverbruik

  • Waterverbruik handd. 3-standen bij 1 bar: 4 L/min
  • Waterverbruik handd. 3-standen bij 3 bar: 7 L/min
  • Volumestroomklasse A