OVER ONS
BouwCity BV heeft alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, tegels, sanitair,badmeubels, laminaat, verf en nog veel meer. U kunt alle producten die u nodig heeft voor uw project eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we de producten zo snel mogelijk aan u leveren. Is online shoppen niets voor u? Geen probleem: in Rotterdam hebben wij een ruim opgezette showroom en een groot magazijn waar u altijd even naar binnen kunt lopen. Dan helpen wij u daar verder!
A-Merken
Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter BouwCity BV kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke producten de beste keuze is voor u en uw wensen.Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam
Laagsteprijsgarantie
Onze producten worden voor eerlijke prijzen aangeboden. Door onze directe inkoop af fabriek kunnen wij leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op deze manier betaalt u nooit teveel. U kunt met elk budget winkelen bij BouwCity BV. Ons online assortiment is ook voor een groot deel fysiek te bezichtigen in onze showroom. Neem naast deze pluspunten het voordeel dat wij snel kunnen leveren en u zult te allen tijde uitkomen bij BouwCity BV.
Exclusief 3D-ontwerp
Heeft u al een idee over uw droombadkamer? Of zou u graag advies krijgen over hoe u uw badkamer het best kunt indelen? Ook dit is mogelijk. Laat een 3D-badkamerontwerp voor uw complete ruimte maken. Kijk op onze site bij 3D-badkamerontwerp en maak direct online een badkamerontwerp en bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak voor een adviesgesprek.
Bu site Ozatweb Tarafından Hazırlanmıştır